Nyheter

Nyheter

Årets första Lördagsöppet

Eldstad 24 januari, 2018 Lördagsöppet, Nyheter

Då har det blivit dags att sätta igång med Lördagsöppet. 

27 januari blir första lördagsöppet och vi räknar med att sälja ut en handfull demonstrationsexemplar. 

Bland annat har vi Dovre 40CB och 760CB till hutlöst rabatterade priser. Dessa kan sägas gälla för våra danska braskaminer från RAIS. 

Stort läge för fynd alltså!

Som vanligt håller vi öppet mellan 10-14. 

Planerade lördagsöppet under våren 2018: 

  • 24 februari
  • 31 mars
  • 28 april
  • 26 maj

Varmt välkommen!

 

 

Contura-kampanj till tusen

Eldstad 7 september, 2017 Kampanjer, Nyheter
featured image

Just nu pågår en stor Contura-kampanj där du kan tjäna upp till 6 000:- på kamin och skorsten. 

Bland annat är populära 596T Style prissänkt och kan nu fås 2 000:- kr billigare. 

Surfa hit för att se fler erbjudanden.

Kampanjen pågår t o m 8 oktober.

 

Öppettider under påsk 2017

Eldstad 13 april, 2017 Nyheter
featured image

Vi har stängt under påskhelgen 2017 från och med fredag. Vi är åter på tisdag kl. 19.00. 

Vi önskar alla våra kunder en glad och trevlig påsk!

 

 

Conturas höstkampanj har börjat

Eldstad 30 augusti, 2013 Kampanjer, Nyheter
featured image

Just har du möjlighet att spara rejält på populära Contura-produkter. Kraftiga rabatter på braskaminer, insatser och Premodul skorstenar rabatteras och du kan spara upptill 5.500:- på din investering.  Surfa till Conturas kampanjsite och se vilka erbjudanden vi har. Vi har de flesta produkter utställda!

Kampanjen varar fram t o m 12 oktober.

 

Premiären välbesökt

Eldstad 2 september, 2012 Nyheter
featured image

Det är inte varje dag det öppnas en ny butik i Strängnäs. AB Hans Forsman går mot rådande trend och lanserar Eldstad – kaminbutiken i Strängnäs.

I snart 40 år har AB Hans Forsman sålt vedspisar och kökspannor via återförsäljare runt om i Sverige. Nu tar företaget steget över till den konkurrensutsatta marknaden för ”mysvärme” med ett eget koncept, som fått namnet Eldstad – kaminbutiken i Strängnäs. Tanken är att serva Strängnäs med omnejd med eldstäder som kaminer, kassetter och kakelugnar. På lördagen var det invigning av butiken som tagit nästan ett år att färdigställa.
– Vi har aldrig haft så många människor i vår utställningslokal samtidigt, konstaterar en nöjd Hans Forsman, vd på AB Hans Forsman.
– En utställning har vi haft sedan länge men nu vill vi tydliggöra för vår närmarknad att vi även säljer ett brett sortiment av kaminer, säger han.
Ett tjugotal kunder besökte butiken på lördagen och fler väntas komma på söndagen.
– Vi tror stenhårt på brasvärme, säger Hans Forsman men tydliggör att butiken enbart kommer att serva närområdet.
– Vedspisarna och kökspannorna är fortfarande vår kärnaffär, poängterar han.

Dottern tar över
Inom kort kommer företaget att få en ny vd då företaget övergår i dottern Pernilla Forsman Baltatzis ägo. Pernilla är idag designer på barnklädmärket Polarn o pyret och Pernilla har varit aktiv framtagandet av det nya butikskonceptet.
– Dagens kunder är designmedvetna, förklarar Pernilla. Därför är design även viktigt för oss när vi nu vänder oss till konsumenterna direkt.
Ett nytt namn, ny logotyp, enhetlig färganvändning i butikslokalerna, ny webbplats, närvaro i sociala medier och en ”ärlig” finansieringslösning är något företaget lag stor vikt när man nu etablerar sig på en hårt konkurrensutsatt marknad.
– Att sälja brasvärme direkt mot kund en helt annan affär än den vi bedrivit i 35 år, säger Pernilla. Därför har vi rekryterat personal med detaljhandelserfarenhet och med kompetens att levera de tjänster som är förknippad med försäljning av kaminer och skorstenar.
– Vi förväntar oss, trots en avvaktande marknad att vi kommer att ta marknadsandelar i vårt närområde, avslutar Pernilla Forsman Baltatzis.

Kampanjer på Conturas sortiment

Eldstad 1 september, 2012 Kampanjer, Nyheter

Fram till och med 13 oktober i år kör kan vi erbjuda delar av Conturas sortiment till kampanjpriser. Bland annat kan du köpa en Contura 660T inkl. 4 meter Premodul skorsten till kraftigt rabatterat pris.
Läs mer om kampanjerna här.

Köp med investeringslån

Eldstad 1 juli, 2012 Nyheter

Vi kan nu erbjuda dig investeringslån vid eldstadsinköp. Eldstad – Kaminbutiken i Strängäs har fått Handelsbanken Finans som partner och gläds åt att kunna erbjuda våra kunder en finansieringslösning till mycket låg ränta. Vill du veta mer, välkommen till vår butik och fråga våra säljare!

Nu öppnar vi butiken

Eldstad 28 juni, 2012 Nyheter

Under en rad år har AB Hans Forsman haft en utställningslokal i Strängnäs. Nu tar vi steget fullt ut och öppnar en butik med huvudsakligt fokus på kaminer. Vi har döpt butiken tid Eldstad för att det är det vi säljer: Eldstäder i alla dess former.
Vi säljer Contura, Skandinavisk Spismiljö, Reis, Dovre, Keddy och Wamslers sortiment och vi kan hjälpa dig med allt som gäller ditt elsdstadsinköp. Dessutom kan vi nu också erbjuda dig finansieringsmöjligheter via Handelsbanken Finans.

Välkommen in till Eldstad – Kaminbutiken i Strängnäs!